Vänster
Höger

Massage för dig i Göteborg

massage

Massagens goda effekter

Massage har många goda effekter, såväl mentala som fysiska. Massage gör spända muskler mjuka och elastiska, ökar blodcirkulationen i musklerna, motverkar ärrbildningar efter skador i muskelvävnad och andra mjukdelar, samt har en god effekt på träningsvärk och ansträngda muskler i idrottssammanhang. Dessutom har regelbunden massage en lugnande effekt på nervsystemet och motverkar stress.

Individuella behandlingar

Delkroppsmassage eller helkroppsmassage väljer du själv. Allt ifrån en kraftfull, djupgående behandling till en mjukare avslappningsmassage kan fås. Det viktigaste är att TEAMs massörer alltid anpassar tryck, tempo och teknik utifrån kundens egna behov, smärttröskel och eventuella problem. Massagen kan även kompletteras med triggerpunktsbehandling och stretchning vid behov.

Boka online

Företagsmassage

Vi erbjuder även företagsmassage för både stora och små företag i Göteborg och Mölndal. Massage på jobbet är en garanterat god investering som både företaget och du har nytta av. Ni får en massör som kommer till er arbetsplats. Vi tar med oss massagebänk, handdukar och övrigt behandlingsmaterial.
Intresserad? Ring oss så berättar vi mer, 031-723 2800.


Presentkort

Vill du ge bort en massagebehandling till någon du tycker om?
Vi säljer presentkort på valfria behandlingar. Dessa kan du köpa i receptionen hos oss.

Välkommen till vårat team av erfarna massörer!

 

Vi samarbetar med:
Friskvård

 

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet och vad vi kan göra för er. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

För bokningar, avbokningar och direkta beställningar ber vi dig istället ringa oss på
031 - 723 28 00.

Namn *

E-post *

Företag

Telefonnummer *

Meddelande

Skicka
MENY