Vänster
Höger

Träning för dig i Göteborg & Mölndal

Många av våra kunder uppskattar särskilt att vi har en egen fräsch och välplanerad träningsanläggning med både en professionell och en hemma-hos-känsla. De tycker att vår träningslokal är en av de bästa. Det gör oss stolta.

Målet med vår träningslokal är att du som tränar här ska utvecklas. För att utvecklas utmanar vi dig, som tränar hos oss, att svara på två viktiga frågor: ”Vad är dina mål med din träning?” ”Varför är det viktigt för dig att uppnå dina mål? ”. Svaren ger oss möjlighet att bygga ett skräddarsytt träningsprogram för dig så du når dina mål. Vi jobbar på ett personligt sätt som ska passa just dig och dina behov och önskemål.

För oss är det viktigt att erbjuda dig den bästa träningsrådgivning du kan tänka dig. Vi håller därför koll på den senaste forskningen och hämtar information från de bästa träningscoacherna i världen, allt för att du ska veta att den träning du gör hos oss ger resultat.

Vi är träningsanläggningen som utvecklar dig som är elitidrottare likväl dig som inte har varit i en träningslokal tidigare. Vi är träningsanläggningen för dig som ska träna flås eller träna styrka. Vi är träningsanläggningen för dig som söker professionell hjälp med att nå resultat med din träning!

I vår träningslokal finner du allt från konditionsmaskiner till fria och funktionella redskap i form av hantlar, TRX-band, Sandbags, Kettlebells och skivstänger. Vi har även träningsmaskiner som du kan träna igenom kroppen med.

Namnet TEAM är inte en slump. Med vårt rehabTEAM i form av våra naprapater, vår sjukgymnast och kunniga träningspersonal är vi också stället för dig som behöver rehabilitera en skada och förebygga framtida problem.

Kom gärna och prova vår träningsanläggning, en av stans trevligaste. Här kan du provträna gratis 3 gånger under en vecka. Kort och gott har vi det du söker då du letar träning i Göteborg och Mölndal. Alla är välkomna.

Öppettider träningslokal: alla dagar 06:00 – 22:00

Utvalda träningsklipp

Mänskliga sågen

Triset med skivstång

Sidplanka

Hamstringstyrka

Sidledsstabilitet

Dynamisk rörlighet


Fler träningsvideor hittar du på vår YouTube-kanal eller Facebook-sida.

 

Börja träna med oss

Det är enkelt att komma igång och träna hos oss. Här får du information om våra priser och hur du kan komma igång med din träning.

Läs mer »


Gym/Styrketräning

Vår träningslokal har ett fullt utbud av träningsmaskiner och fria vikter. Det du behöver träna, det kan du träna hos oss!

Läs mer »


Fysiologiska tester

Nu utför vi avancerade tester på löpband och cykel. Gör som eliten!

Läs mer »


Personlig träning

Har din träning stannat av? Prova då personlig träning! Din personliga instruktör tipsar om nya övningar och leder dig igenom dessa.

Läs mer »


Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet och vad vi kan göra för er. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

För bokningar, avbokningar och direkta beställningar ber vi dig istället ringa oss på
031 - 723 28 00.

Namn *

E-post *

Företag

Telefonnummer *

Meddelande

Skicka
MENY