Vänster
Höger

Maximalt syreupptag (VO2-maxtest)

Detta är ett av de mest klassiska konditionstesten som finns. Vi mäter ditt maximala syreupptag på vetenskapligt vis. Du kan genomföra testet på cykel eller löpband.

Testet genomförs med mask över ansiktet och du tar ut dig till du inte orkar mer. Genom vår högteknologiska utrustning (Cosmed QUARK CPET) mäter vi sedan din in- och utandningsluft som sedan ger ett värde på din maximala kapacitet.

Utöver ditt maximala syreupptag kan vi också ge dig värden på maxpuls samt ditt syreupptag på lägre wattmotstånd/hastighet vilket kan ge dig en bild av din löpekonomi.

Tillsammans med detta test rekommenderar vi att göra ett mjölksyratest för att få en fullständig konditionsprofil. Dessa tester kan göras samtidigt i form av vårt VO2-max + Laktattest. Detta är vårt mest populära testpaket och passar för dig som verkligen vill ha en fullständig profil över din kondition!

Maximal syreupptag (VO2-max test)
Boka online

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet och vad vi kan göra för er. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

För bokningar, avbokningar och direkta beställningar ber vi dig istället ringa oss på
031 - 723 28 00.

Namn *

E-post *

Företag

Telefonnummer *

Meddelande

Skicka
MENY