Vänster
Höger

Mjölksyratest (laktattest)

Detta är ett av våra konditionstest som kan göras antingen på cykel eller på löpband. Detta är ett test för att du ska kunna jobba pulsbaserat med din konditionsträning.

Genom resultaten på testet kan vi sedan ge dig dina individuella träningszoner och vilken effekt de har på din träning. Det ger dig möjlighet att effektivisera din träning samt på ett vetenskapligt forma din träning så du får ut precis det du vill!

Med hjälp av resultaten kan du alltså ta reda på var du har dina pulszoner eller hastighet/wattmotstånd för återhämtning, distansträning, mjölksyraträning eller anaerob träning.

Tillsammans med detta test rekommenderar vi att göra ett VO2-maxtest för att få en fullständig konditionsprofil. Dessa tester kan göras samtidigt i form av vårt VO2-max + Laktattest. Detta är vårt mest populära testpaket och passar för dig som verkligen vill ha en fullständig profil över din kondition!

Laktattest
Boka online

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet och vad vi kan göra för er. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

För bokningar, avbokningar och direkta beställningar ber vi dig istället ringa oss på
031 - 723 28 00.

Namn *

E-post *

Företag

Telefonnummer *

Meddelande

Skicka
MENY