Vänster
Höger

VO2-maxtest + Laktattest

Detta är det ultimata konditionspaketet för dig som vill få en fullständig profil över din kondition.

Du inleder med ett laktattest för att finna dina individuella puls- och träningszoner. Med detta test får du reda precis på vilken träningseffekt du har när du ligger på ett visst motstånd/en viss hastighet eller på en viss pulsnivå. Detta effektiviserar din träning och leder till att du kan nå dina mål på ett bättre sätt.

Därefter får du 10 minuters aktiv återhämtning för att bli av med mjölksyran i kroppen innan du kör ett maximalt syreupptagningstest. Med detta test får du på ett vetenskapligt arbetssätt reda på din maximala konditionskapacitet.

Tillsammans kompletterar dessa test varandra genom att ge dig en bild av din maximala kapacitet men också än viktigare, din utnyttjandekapacitet som är ett mått på hur väl du kan utnyttja din maximala kapacitet. Tillsammans skapar båda ett verktyg för att ge dig specifik träningsrådgivning för att du mer effektivt ska nå dina träningsmål!

Obs! Priset gäller endast om testen utförs vid samma tillfälle annars hänvisar vi till de enskilda testerna.

Test på en av elitcyklisterna i Mölndals Cykelklubb. Denna gång var det laktat- och vo2-maxtest

Maximal syreupptag (VO2-max test)

Maximal syreupptag (VO2-max test)

Laktattest

Laktattest

Boka online

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet och vad vi kan göra för er. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

För bokningar, avbokningar och direkta beställningar ber vi dig istället ringa oss på
031 - 723 28 00.

Namn *

E-post *

Företag

Telefonnummer *

Meddelande

Skicka
MENY