Vänster
Höger

Massage för dig i Göteborg

massage

Boka online

Massagens goda effekter

Massage har många goda effekter, både fysiska och mentala. Massage ökar blodcirkulation i muskler, gör spända muskler mjuka och elastiska, motverkar ärrbildningar efter skador i muskelvävnad och andra mjukdelar samt har god effekt på träningsvärk och ansträngda muskler i idrottssammanhang. Dessutom har regelbunden massage en lugnande effekt på nervsystemet och motverkar stress.

Individuella behandlingar

Du väljer själv om du vill ha delkroppsmassage eller helkroppsmassage. Allt från en kraftfull, djupgående behandling till en mjukare avslappningsmassage kan fås. Det viktigaste är att TEAMs massörer alltid anpassar teknik, tryck och tempo utifrån kundens egna behov, smärttröskel och eventuella problem. Massagen kan även kompletteras med triggerpunktsbehandling och stretchning vid behov.

 


Företagsmassage

Vi erbjuder även företagsmassage för både stora och små företag i Göteborg och Mölndal. Massage på jobbet är en garanterat god investering som både företaget och du har nytta av. För att det ska gå till på smidigaste sätt för er får ni en massör som kommer ut till er arbetsplats. Vi tar med oss massagebänk, handdukar och övrigt behandlingsmaterial
Intresserad? Ring oss så berättar vi mer, 031-723 2800.


Presentkort

Vill du ge bort en massagebehandling till någon du tycker om?
Vi säljer presentkort på valfria behandlingar. Dessa kan du köpa i receptionen hos oss.

Välkommen till vårat TEAM av erfarna massörer!

 

Vi samarbetar med:
Friskvård

 

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet och vad vi kan göra för er. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

För bokningar, avbokningar och direkta beställningar ber vi dig istället ringa oss på
031-723 28 00.

Namn *

E-post *

Företag

Telefonnummer *

Meddelande

Skicka

Kund-/fakturaportal


Kundbeställning

MENY