Vänster
Höger

Naprapat för dig i Göteborg & Mölndal

Våra naprapater välkomnar patienter med smärta och besvär i rygg, nacke, leder och muskler. Du kan även söka dig till oss om du behöver hjälp med idrottsskador. Vi vänder oss till både privatpersoner och anställda hos anslutna företag i Mölndal och Göteborg.

Boka ett besök hos våra naprapater

Pris: 690:-/behandling. Ej avbeställd tid 12 timmar innan besöket debiteras.
Är vi din företagshälsovård? Ange företagsnamn i symptomrutan vid bokning.
Boka
Har du sjukvårdsförsäkring? Vi samarbetar med majoriteten av marknadens försäkringsbolag. Kontakta ditt försäkringsbolag för att söka oss som vårdgivare.

Boka tid på vår webbbokning eller ring 031-723 28 00 för personlig kontakt. Vi har akuttider varje dag.

Så går besöket hos en naprapat till

Vid besöket hos oss utförs en grundlig undersökning och utifrån den kan våra manuella terapeuter ställa en diagnos och lägga upp en behandlingsplan tillsammans med dig. Våra naprapater behandlar med mobilisering, muskeltöjning, manipulation, elektroterapi, triggerpunkter, behandling av mjukdelar (muskler, senor och nerver), tvärfriktionsmassage och rehabiliteringsträning. Syftet med behandlingen är att återställa funktion och smärttillstånd i rörelse- och stödjeorgan. Vi kan även erbjuda akupunktur, stötvågsbehandling och TENS. Vi erbjuder rehabilitering i vår egen träningsanläggning.

Naprapati

Naprapati grundar sig i ett helhetstänk där det finns ett fokus på att hitta orsak till varför smärta uppstår. För att undvika att smärta uppkommer, måste orsaken åtgärdas. Ibland innebär det att patienten får med sig en eller flera övningar för att träna på egen hand. Övningarna kan vi tillsammans gå igenom i vårträningslokal innan egen träning börjar.

Vetenskap och beprövad erfarenhet

På TEAM hälso & friskvård använder vi oss av behandlingsmetoder som är baserade på vetenskap och beprövad erfarenhet. Nya behandlingsmetoder inkluderas fortlöpande och äldre inaktuella metoder fasas ut. Vårt verksamhetsområde är att förebygga, utreda och behandla funktionsrubbningar och smärttillstånd i rörelse- och stödjeorganen.

Flera av våra naprapater är vidareutbildade inom Ortopedisk Medicin (OMI). Ortopedisk medicin är diagnostisering och icke operativ behandling av rörelseapparatens mjukdelar.

Företagsbehandlingar

Vi erbjuder även behandlingar och rådgivning ute på plats för både stora och små företag i Göteborg och Mölndal. Ni får en egen naprapat som kommer till er arbetsplats. Vi tar med oss behandlingsbänk, handdukar och övrigt behandlingsmaterial. Ett bekvämt och tidsbesparande behandlingsalternativ. Intresserad? Kontakta oss via vår hemsida eller ring, 031-723 2800, så berättar vi mer om TEAMs naprapater.

Varmt välkomna!

Ont i nacken – Naprapaten ger råd

http://www.youtube.com/watch?v=nrXNpeV3Y_s

Ont i ryggen – Naprapaten ger råd

http://www.youtube.com/watch?v=bOSGC3UsZFc

Smärta i axlarna – Naprapaten ger råd

http://www.youtube.com/watch?v=XYrRPPvk6wU

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet och vad vi kan göra för er. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

För bokningar, avbokningar och direkta beställningar ber vi dig istället ringa oss på
031-723 28 00.

Namn *

E-post *

Företag

Telefonnummer *

Meddelande

Skicka

Kund-/fakturaportal


Kundbeställning

MENY