Vänster
Höger

Sjukgymnast/Fysioterapeut för dig i Göteborg & Mölndal

Våra sjukgymnaster/fysioterapeuter välkomnar patienter med smärta och besvär i rygg, nacke, leder och muskler. Du kan även söka oss för idrottsskador. Våra sjukgymnaster/fysioterapeuter använder träning, sjukgymnastikbehandling och manuell terapi både för akuta besvär, preoperativ behandling som postoperativ behandling och träning.

Vi vänder oss till både privatpersoner och anställda på företag i Mölndal och Göteborg.

Boka ett besök hos våra sjukgymnaster/fysioterapeuter

Pris: 690:-/behandling. Ej avbeställd tid 12 timmar innan besöket debiteras.
Är vi din företagshälsovård? Ange företagsnamn i symptomrutan vid bokning.

eller ring 031-723 28 00 för personlig kontakt. Vi har akuttider varje dag.

Har du sjukvårdsförsäkring? Vi samarbetar med majoriteten av marknadens försäkringsbolag. Kontakta ditt försäkringsbolag för att söka oss som vårdgivare.

Så går besöket till

Vid besök hos oss ställer våra sjukgymnaster/fysioterapeuter,  som också arbetar med manuell terapi, en diagnos och lägger upp en behandlingsplan tillsammans med dig. Våra sjukgymnaster/fysioterapeuter behandlar med muskeltöj, triggerpunktrer,manipulation, mobilisering, tvärfriktionsmassage och rehabiliteringsträning. Vi kan även erbjuda akupunktur, stötvågsbehandling och TENS.

Flera av våra sjukgymnaster/fysioterapeuter är utbildade i ortopedisk medicin (OMI). Ortopedisk medicin är en specialistutbildning i diagnosticering och behandling av besvär i rörelseapparaten. Vi arbetar även med ergonomi på individ och gruppnivå.

Sjukgymnastik

Sjukgymnastik grundar sig i ett helhetstänk där fokus ligger på att hitta orsak till varför smärta uppstår. För att undvika uppkomst av smärta måste orsaken åtgärdas. Utifrån en diagnos läggs, i samråd med patienten, en behandlingsplan upp som kan innefatta information om skadans art, någon form av behandling och eventuellt ergonomigenomgång. Ibland behövs flera åtgärder kombineras. Emellanåt innebär det att patienten får med sig en eller flera övningar för egen träning. Övningar som vi tillsammans kan gå igenom i vår träningslokal.

Företagsbehandlingar

Vi erbjuder även behandlingar och rådgivning ute på plats för både stora och små företag i Göteborg och Mölndal. Ni får en egen sjukgymnast/fysioterapeut som kommer till er arbetsplats där behandling kan varvas med ergonomisk rådgivning och upplägg av individuella sjukgymnastprogram. Vi tar med oss behandlingsbänk, handdukar och övrigt behandlingsmaterial. Ett bekvämt och tidsbesparande behandlingsalternativ. Intresserad? Ring oss så berättar vi mer, 031-723 2800.
TEAMs sjukgymnaster/fysioterapeuter innehar både patient och ansvarsförsäkring.

Varmt välkomna!

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet och vad vi kan göra för er. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

För bokningar, avbokningar och direkta beställningar ber vi dig istället ringa oss på
031-723 28 00.

Namn *

E-post *

Företag

Telefonnummer *

Meddelande

Skicka

Kund-/fakturaportal


Kundbeställning

MENY