Vänster
Höger

Företagshälsovård för dig i Göteborg

Vår verksamhet bygger på begreppen förebygga, behandla, utbilda och träna via handplockade specialister. Den unika bredd vi erbjuder är uppbyggd under många års erfarenhet av vad som efterfrågas av våra kundföretag i en modern företagshälsovård. Vi sätter alltid era behov i första rummet. Självklart utgår vi från forskning och nya rön då vi ständigt utvecklar våra metoder och program.

Vi medverkar utifrån en gedigen och bred bas i den långsiktiga uppbyggnaden av friska och sunda vanor hos medarbetare i våra kundföretag – något som alla tjänar på.

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet och vad vi kan göra för er. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

För bokningar, avbokningar och direkta beställningar ber vi dig istället ringa oss på
031-723 28 00.

Namn *

E-post *

Företag

Telefonnummer *

Meddelande

Skicka

Vill du veta mer ring oss på 031-723 28 00
eller använd kontaktformuläret


Några exempel

Förebygga: Friskvårdsplanen läggs upp med hjälp av våra friskvårdspedagoger. De erbjuder individuella friskvårdsmetoder för att stärka och utveckla, såväl den enskilde som organisationen, utifrån mål och förutsättningar till bibehållen ork och hållbar hälsa. Det betyder i sin tur att vi alla kan påverka vår hälsa (eller ohälsa) med 70 % upp till 65 års ålder!

Behandla: Oavsett det gäller akut behov av läkare/sköterska, psykolog eller naprapat/sjukgymnast eller om behovet gäller stöd i den förebyggande friskvården, är vi ständigt beredda att genomföra rätt åtgärder.

Samverkan med psykologer bidrar till helt unika möjligheter att hjälpa våra kunder. Det kan till exempel gälla stödsamtal under en särskilt svår period i livet, att uppnå bättre balans i vardagen eller öka motivationen inför livsstilsförändringar.

Våra läkare/sköterskor utför såväl hälsokontroller som rena läkarundersökningar, ger vaccinationer, förskriver recept med mera. Om det skulle behövas remitterar även läkarna till lämplig specialist för att ge den rätta hjälpen.

Vi är stolta över den samlade behandlingskompetens som vi erbjuder, varje dag, året runt.

Utbilda: Utifrån ett opartiskt synsätt kan vi identifiera hälsa och förebygga ohälsa genom att se sambandet mellan individen, organisationen och miljön. Genom att dela med oss av kunskapen om arbetsmiljöns inverkan på arbetsresultat och trivsel kan vi engagera medarbetare i att arbeta aktivt med sin hälsa. Genom utbildning och föreläsningar inom friskvård och hälsovård medverkar vi också till att skapa hållbar utveckling för företag med behov av motiverade medarbetare.

Träna: Vår välutrustade och fräscha träningslokal är ett självklart val för många.  De uppskattar särskilt att få ett eget träningsprogram, framtaget i samarbete med en av våra specialister. Du som helst vill träna på egen hand är givetvis lika välkommen till vår träningslokal. En slags ”hemma-hos-känsla” i vår lokal skapar motivation och drivkraft för alla som tränar här. Hos oss finns inga stressande krav på varken viss klädsel eller inriktning.

Mycket av vårt arbete bedriver vi också ute på företagen i form av fältmottagningar.

 

Kund-/fakturaportal


Kundbeställning

MENY