Vänster
Höger

Ergonomi

Arbetsrelaterade belastningsbesvär är idag ett stort problem. För den anställde ger besvären ett personligt lidande och för företaget sänkt effektivitet. Med en ergonomisk utvärdering av din arbetsplats kan många av besvären förebyggas!

Vi utför ergonomiska bedömningar av olika typer av arbetsmiljöer så som kontor, lager, verkstäder etc. Ergonomen kan också vara behjälplig i riskbedömning av arbetsplatsen.

Vid de individuella arbetsplatsbesöken tar vi hänsyn till särskilda behov för att avhjälpa pågående besvär och förebygga kommande besvär. Ett mindre antal frågor ger en översiktsfördjupning i individens levnadsvanor, allmänna situation och förutsättningar. Därefter går vi igenom arbetsplatsens inställningar av stol, skrivbordshöjder, bildskärmsarbete, musplacering etc. samt gör en bedömning av lokalen gällande belysning och buller.

Syftet med en ergonomisk utvärdering av din arbetsplats är att skapa ett arbetssätt som är hållbart på längre sikt och att du själv ska kunna avhjälpa besvär med hjälp av de ergonomiska åtgärderna du har lärt dig.

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet och vad vi kan göra för er. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

För bokningar, avbokningar och direkta beställningar ber vi dig istället ringa oss på
031-723 28 00.

Namn *

E-post *

Företag

Telefonnummer *

Meddelande

Skicka

Kund-/fakturaportal


Kundbeställning

MENY