Vänster
Höger

Fältmottagningar

Mycket av vårt arbete bedriver vi även ute på företag i form av fältmottagningar. Våra naprapater, sjukgymnaster, massörer, läkare och sköterskor kan komma ut till ditt företag. Med denna tillgänglighet kan din personal på ett tidsbesparande och enkelt sätt få behandling och rådgivning för besvär.

Massage ute på företag

Massage på arbetsplatsen är ett enkelt sätt för personalen att få behandling av ömma stela muskler och som arbetsgivare får du en välmående och effektiv personal.


Naprapat eller sjukgymnast ute på företag

Fördelen med att ha en naprapat eller sjukgymnast ute på företaget är att de anställda snabbt ska få adekvat hjälp som leder till minskad smärta och därmed också minskad sjukfrånvaro. Fördelen är också att naprapaten eller sjukgymnasten på plats lättare kan få en överblick över arbetssituationen, ergonomin och därmed fånga upp eventuella problem i tid.


Läkare och sköterska ute på företag

Med läkare och sköterska ute på företaget kan vi erbjuda en enklare mottagning med provtagning och rådgivning. Dessutom kan läkarna och sköterskorna hjälpa till med arbetsplatsrond och vara ett stöd till såväl chefer som personal i rehabprocessen.


Vi tillhandahåller behandlingsbänk och övrig utrustning!

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet och vad vi kan göra för er. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

För bokningar, avbokningar och direkta beställningar ber vi dig istället ringa oss på
031-723 28 00.

Namn *

E-post *

Företag

Telefonnummer *

Meddelande

Skicka

Kund-/fakturaportal


Kundbeställning

MENY