Vänster
Höger

Snabbtest & antikroppstest Covid-19 /Corona i Göteborg | TEAM hälso & Friskvård

TEAM erbjuder Snabbtest (antigentest), PCR-test och Antikroppstest Covid-19/Corona för företag och privatpersoner i Göteborg och Mölndal.

De symtom du får vid covid-19, kan likna symtom för andra sjukdomar och tillstånd. Därför är ett test det bästa sättet att vara säker på om du har viruset. Det finns tester för att visa pågående infektion och det finns också tester för att se ifall du har haft covid-19.  TEAM kan bistå med såväl Snabbtest (antigentest), PCR-test som Antikropptest. Alla tester som tas på TEAM genomförs av legitimerad vårdpersonal, är CE-märkta och uppfyller Folkhälsomyndighetens prestandakrav .

Eftersom det är viktigt att inte ha närkontakt med någon annan när du misstänker att du är smittad genomförs testerna i avskild lokal i anslutning till TEAMs mottagning. Vi kan också komma ut till ditt företag och genomföra Snabbtest (antigentest), PCR-test eller Antikropptest, kontakta oss för mer info, tfn. 031-723 28 00. 

Oavsett ett positivt eller ett negativt svar är det av största vikt att fortsätta följa myndigheternas riktlinjer avseende social distansering och hygienregler.

SNABBTEST (ANTIGENTEST)
för att mäta pågående infektion Covid-19 snabbt och enkelt

Provsvar inom 30 min via SMS.
Pris: 850 kr

Boka

Om snabbtestet visar ett positivt resultat bör du även ta ett vanligt PCR-prov för att kunna fastställa eller fria från covid-19.

————————————————————————————————————————-

PCR-TEST
för att mäta pågående infektion Covid-19 med hög tillförlitlighet

Provsvar inom 2-3 dygn via SMS
Pris: 1950 kr
Välkommen att ringa och boka tid, 031-723 28 00

————————————————————————————————————————–

ANTIKROPPSTEST
för att mäta genomgången infektion Covid -19

Alla som önskar ta testet måste vara fullt friska och ha varit helt symtomfria i minst två dagar, vi rekommenderar att provet tas minst två veckor efter tillfrisknandet

Provsvar inom 2-3 dygn via SMS
Pris: 975 kr
Välkommen att ringa och boka tid, 031-723 28 00

————————————————————————————————————————–

Snabbtest (antigentest) och PCR-test
för pågående infektion coivd-19

Om du misstänker att du har blivit smittad av covid-19 finns det två olika test du kan ta: PCR-test eller Snabbtest (antigentest). Båda sorters tester används för att upptäcka en pågående covid-infektion och genomförs hos oss med en provtagningspinne (bomullspinne) som förs in i ena näsborren.

PCR-test är det säkraste testet vi har för att påvisa en pågående covid-infektion, tester har en hög känslighet och kan påvisa covid-19 vid små mängder virus. Snabbtest (antigentest) är något mindre tillförlitligt än PCR-testet men har fördelen att testsvar ges inom 30 min till skillnad från PCR-test där det tar 1-3 dagar att få resultatet då det kräver laboratorieanalys (Unilabs).  Snabbtest (antigentest) kan med fördel användas för en bredare screening, som en extra försiktighetsåtgärd för att minimera risken att smitta kommer in på arbetsplatsen.

Antikroppstest för genomgången infektion av covid-19

Ett antikroppstest visar om du har bildat antikroppar (IgG) mot viruset som orsakar covid-19. Antikroppar bildas av kroppens immunförsvar efter genomgången covid-19-infektion. Antikropptest tas venöst, dvs. ett blodprov som tas i armvecket. Testet skickas därefter för laboratorieanalys (Unilabs) och svar ges inom ett till fyra dygn. Det går att påvisa antikroppar först några veckor efter att infektionen läkt ut därför bör ett antikroppstest tas tidigast två veckor efter tillfrisknandet.

Oavsett ett positivt eller ett negativt svar är det av största vikt att fortsätta följa myndigheternas riktlinjer. Det finns ännu begränsad kunskap om antikroppssvar, immunitet och risk för återinfektion. Det är ännu oklart om alla individer, och då främst de med milda symtom, utvecklar påvisbara IgG-antikroppar efter genomgången covid-19.

 

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet och vad vi kan göra för er. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

För bokningar, avbokningar och direkta beställningar ber vi dig istället ringa oss på
031-723 28 00.

Namn *

E-post *

Företag

Telefonnummer *

Meddelande

Skicka

Kund-/fakturaportal


Kundbeställning

MENY