Vänster
Höger

Friskvårdsaktivitet för företag

Hos oss har du tillgång till konferenslokal med anslutande träningslokal vilket är ett perfekt upplägg för en lyckad friskvårdsaktivitet!

Vi vet att en av de viktigaste friskfaktorerna när det gäller att behålla eller förbättra din hälsa är fysisk aktivitet, samtidigt som trivsel och gemenskap är viktiga friskfaktorer på arbetsplatsen. Låt oss på TEAM hälso & friskvård hjälpa dig att samla dig och dina kollegor kring en aktiv friskvårdsaktivitet med syfte att stärka företagsandan.

Gemensamma träningar

Det kan vara svårt att motivera sig själv att komma igång med träning. Med hjälp av gemensamma träningar kan medarbetarna motivera varandra till att förbättra sina motionsvanor och kanske våga prova på nya aktiviteter. Ni kan boka instruktör i vår träningslokal eller så kan en av våra instruktörer komma ut till er – enklare än så blir det inte!


Att ha roligt tillsammans och samtidigt lära sig något!

En populär friskvårdsaktivitet är att kombinera en föreläsning med ett gemensamt träningspass. Vi kan erbjuda ett stort utbud av föreläsningar: kost, motion, stress, sömn, ergonomi, krishantering, alkohol/droger, arbetsmiljö mm. Föreläsningen hålls i vår konferenslokal därefter går vi gemensamt ner till träningslokalen och tränar tillsammans. Avsluta gärna med en god och hälsosam måltid!


Vi kan även erbjuda företag:

Hälsoprofilbedömning
Arbetsmiljöprofilen
Rörelseprofil
Företagsmassage
Utbildning av Hälsoinspiratörer

Kontakta oss för önskemål så skräddarsyr vi en friskvårdsaktivitet som passar just er!

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet och vad vi kan göra för er. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

För bokningar, avbokningar och direkta beställningar ber vi dig istället ringa oss på
031-723 28 00.

Namn *

E-post *

Företag

Telefonnummer *

Meddelande

Skicka

Kund-/fakturaportal


Kundbeställning

MENY