Vänster
Höger

Friskvårdspeng

Happy couple jumping in green field against blue sky. Summer vacation concept

Vad vill du göra med din friskvårdspeng?

Många arbetsgivare ger sina medarbetare bidrag till friskvård för att främja en god hälsa hos sina medarbetare. Hur har du det på din arbetsplats? Friskvårdspengen kan användas till träning, men har du tänkt på att den också kan användas till andra friskvårdsaktiviteter?
TEAM hälso & friskvård kan erbjuda dig en mängd olika alternativ för ökat välbefinnande.
För att göra det enklare för dig att välja så har TEAM tagit fram 6 st erbjudanden med lite olika inriktningar.

Hälsoträning

I TEAMs träningspaket ingår det en inledande konsultation samt tre träffar med träningsrådgivare i gymmet för att du ska få en bra träningsstart. De fyra träffarna är uppdelade på 4 x 45 min. Du får tips på träning och rådgivning kring hur du kan träna på bästa sätt för att nå dina mål eller träna för bättre hälsa.

För mer information kontakta Jakob Persson.
jakob.persson@team-hf.se
Tfn. 031-723 28 00.

Pris: 2.285 kr


Livsstilsprogrammet

Livsstilsprogrammet inleds med ett första samtal där vi skapar en helhetsbild över hur din livssituation ser ut och vilka mål du vill uppnå. Utifrån dina mål arbetar vi sedan fram en strategi för hur du ska nå dina mål. Vi träffas för uppföljande motiverande samtal där vi lyssnar, stöttar och hjälper dig framåt. Syftet är att du ska bli medveten om dina nuvarande vanor och få motivation till att skapa och vidmakthålla hälsosamma beteenden. De fyra träffarna är uppdelade 4 x 45 min. och du träffar en friskvårdspedagog.

För mer information kontakta Margareta Olind Ottander eller Linda Relfson.
margareta.olind.ottander@team-hf.se
linda.relfson@team-hf.se
Tfn. 031-723 28 00

Pris: 2.880kr


Massage

TEAM erbjuder hel- och delkroppsmassage för avslappning och för att förebygga onda ryggar/nackar/skuldror. Våra massörer anpassar tryck, tempo och teknik utifrån kundens egna behov, smärttröskel och eventuella problem. Massagen kan även kompletteras med triggerpunktsbehandling och stretchning vid behov.

Pris: Helkropp, 800 kr, Delkropp 585 kr.


Individuell tobaksavvänjning

Det här erbjudandet vänder sig till dig som behöver stöd för att bli nikotinfri. Du får stöd i att sluta röka eller snusa. Paketet omfattar tre träffar med motiverande samtal samt tre uppföljande telefonsamtal under 10 veckor. Du kommer även att erbjudas lungfunktionstest (spirometri) och blodtrycksmätning i samband med programmets början och slut.

För mer information kontakta Anna Dalek.
anna.dalek@team-hf.se
031-723 28 00.


 

Vi samarbetar med:
Friskvård

 

 

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet och vad vi kan göra för er. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

För bokningar, avbokningar och direkta beställningar ber vi dig istället ringa oss på
031-723 28 00.

Namn *

E-post *

Företag

Telefonnummer *

Meddelande

Skicka

Kund-/fakturaportal


Kundbeställning

MENY