Vänster
Höger

Individuell tobaksavvänjning

TEAM hälso & friskvårds program för att sluta röka och snusa har som mål att ge din medarbetare ett nikotinfritt liv vilket ökar hälsa och välbefinnande. Vi vet även genom rapport  från Statens folkhälsoinstitut att det ger markant lägre ohälsotal och sjukfrånvaro för arbetsgivaren. Att sluta röka ger alltså stora vinster för både medarbetaren och för arbetsgivaren.

Att sluta röka eller snusa kan vara svårt att genomföra på egen hand. Det krävs framförallt motivation, men också hjälp och stöd från andra människor. Personlig rådgivning vet vi ökar chanserna till att bli nikotinfri. Därför vill vi erbjuda individuell tobaksavvänjning med vår sjuksköterska till dig som är redo att bli nikotinfri!

Programmet omfattar 3 träffar med motiverande samtal samt tre uppföljande telefonsamtal under 10 veckor.

Under programmet går vi bland annat igenom:

  • Vad krävs för att sluta röka?
  • Hur bryter jag en vana?
  • Hur behåller jag motivationen att inte röka eller snusa?
  • Hur ska jag hantera mina abstinensbesvär?
  • Om det behövs kompletterar vi även med läkemedelsbehandling.

Du kommer även att erbjudas lungfunktionstest (spirometri) och blodtrycksmätning i samband med programmets början och slut.

Den som slutar röka kan se framemot en mängd hälsovinster, oberoende av ålder eller hur länge personen har varit rökare, det är med andra ord aldrig för sent!

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet och vad vi kan göra för er. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

För bokningar, avbokningar och direkta beställningar ber vi dig istället ringa oss på
031-723 28 00.

Namn *

E-post *

Företag

Telefonnummer *

Meddelande

Skicka

Kund-/fakturaportal


Kundbeställning

MENY