Vänster
Höger

Kostrådgivning

Kostrådgivning

TEAM hälso & friskvårds kostrådgivningar vänder sig till dig som tränar, till dig som önskar gå ner i vikt och/eller till dig som bara vill veta vad som är hälsosamt att äta. Målet med våra kostrådgivningar är att du tillsammans med vår kostrådgivare ska skapa en hållbar kosthållning och en livsstil som leder till god hälsa!

Det går även att boka kostföreläsningar samt viktminskning som gruppaktivitet.


Kostrådgivning för dig som funderar över dina kostvanor.

Upplägg: 1 träff, á 45 min.

Du träffar vår kostrådgivare vid ett tillfälle och går igenom dina kostvanor. Du får enkla tips på vad du kan förbättra med dina kostvanor.


Kostrådgivning för dig som tränar.

Upplägg: 2 träffar, á 45 min.

För dig som tränar har vi ett upplägg som baseras på två träffar. Vid första träffen går du tillsammans med vår kostrådgivare igenom dina kost- och träningsvanor. Till träff 2 får du kostregistrera dig under tre dagar, vilket innebär att du skriver ner allt du äter och dricker i en kostdagbok. När du sedan träffar vår kostrådgivare vid träff 2 går ni igenom vad du kan förbättra för att optimera dina kostvanor.


Kostrådgivning för dig som vill ha hjälp med att gå ner i vikt.

Upplägg: 1 + 3 träffar (45-30 min.)

För dig som vill ha hjälp med att förändra din kosthållning för att gå ner i vikt har vi ett program som baseras på 4 träffar. Första träffen är ett motiverande samtal där du tillsammans med vår kostrådgivare hittar din målbild och lägger upp en plan hur du ska nå dit. Ni går igenom hur dina matvanor ser ut idag och vad som kan förbättras. Därefter bokar vi in 3 uppföljande träffar för personlig coachning; ni följer upp framsteg och sätter upp nya mål. Mellan varje träff kommer du dessutom att få lite utmaningar att genomföra. Vikt och midjemått registreras vid varje träff.

 

Vi samarbetar med:
Friskvård

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet och vad vi kan göra för er. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

För bokningar, avbokningar och direkta beställningar ber vi dig istället ringa oss på
031-723 28 00.

Namn *

E-post *

Företag

Telefonnummer *

Meddelande

Skicka
MENY