Nu blir vi TEAM Hälsa!

Vi jobbar för att leverera vår nya webbplats, tillsammans med vår nya visuella identitet och uppdaterade namn – TEAM Hälsa.

Vår nya identitet symboliserar kort och gott essensen av vad vi arbetar med och står för. På TEAM Hälsa, blir du som kund snabbt omgiven av det TEAM du behöver. Utifrån din hälsa just nu och hur du önskar att din hälsa ska vara i morgon, sätter vi till det TEAM kring dig som du behöver. Vi förebygger, behandlar, utbildar, utreder och tränar för att du ska kunna svara ”- Bra tack!” på frågan om hur du mår och på frågan hur ditt företag mår.

Vi kommer fortsätta att ständigt hålla både oss själva och våra erbjudanden attraktiva, aktuella och framförallt tillgängliga för dig som kund. Både för dig som varit med oss länge, och för dig som nyligen lärt känna oss.

På TEAM Hälsa är vi fast beslutna om att jobba efter vårat arbetssätt vi kallar VIKTA.
Vi ska värdera det vi kommunicerar när vi uttrycker oss.
Vi ska inspirera framförallt kunderna men också medarbetarna. TEAM Hälsa ska vara en källa till inspiration i såväl det lilla som i det stora.
Vi ska konkretisera vårt budskap så att det är lätt att ta till sig för både kunder och medarbetare.
Vi ska vara tillgängliga, det ska vara enkelt att komma i kontakt med oss och ta del av våra tjänster.
Vi ska se till att vara aktuella, vi levererar på vetenskap och beprövad  erfarenhet och spanar hela tiden in i framtiden.

Nu står vi här, redo att prova vår nya kostym på riktigt. Efter sommaren kommer vi lansera vår nya webbplats och vår visuella identitet. Varmt välkommen att upptäcka vårt TEAM Hälsa.

Nytt namn – samma breda utbud och kompetens.

Kund-/fakturaportal


Kundbeställning

MENY