Om TEAM hälso & friskvård

Om Team HF

Vi är visionära pionjärer inom hälso & friskvård för både privatpersoner och företag. Våra handplockade specialister tar hand om allt från akuta besvär hos den enskilde individen till långsiktigt hållbar hälsa för företag. Gedigen kunskap, konkreta metoder, hög tillgänglighet och personligt intresse är vad våra kunder berömmer oss för.

Vår verksamhet bygger på begreppen förebygga, behandla, utbilda och träna via handplockade specialister. Den unika bredd vi erbjuder är uppbyggd under många års erfarenhet av vad som efterfrågas av våra kundföretag i en modern företagshälsovård. Vi sätter alltid era behov i första rummet. Självklart utgår vi från forskning och nya rön när vi ständigt utvecklar våra metoder och program.

Många av våra kunder uppskattar särskilt att vi har en egen fräsch och välplanerad träningsanläggning med både professionell och ”hemma hos”-känsla. De tycker att vår träningslokal är en av de bästa. Det gör oss stolta.

Utmana oss gärna. Vi utvecklas ständigt.

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet och vad vi kan göra för er. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

För bokningar, avbokningar och direkta beställningar ber vi dig istället ringa oss på
031-723 28 00.

Namn *

E-post *

Företag

Telefonnummer *

Meddelande

Skicka

Kund-/fakturaportal


Kundbeställning

MENY