Ledig tjänst Fysioterapeut

TEAM hälso & friskvård är ett hälsoföretag, vi är ca 50 medarbetare och vi vänder oss till företag, försäkringsbolag (privata sjukvårdsförsäkringar) samt privatpersoner. Vi är en fullvärdig och auktoriserad företagshälsovård. Här samverkar läkare, sjuksköterskor, friskvårdspedagoger, naprapater, fysioterapeuter, psykologer, massörer, arbetsmiljöingenjör, droghanteringsresurs och träningsinstruktörer.

Vår verksamhet är etablerad i Mölndal sedan 1988, där vi också har en egen välutrustad rehabiliterings-, tränings- och testanläggning. Vår verksamhet bygger på hög service, nära relation till våra kunder och gott samarbete i våra team. Vi är kvalitetssäkrade enligt ISO 9001 och en auktoriserad företagshälsovård

Vi utökar vårt team och söker nu en Fysioterapeut.

Kompetens: Leg Fysioterapeut med önskvärd erfarenhet av såväl patientbehandlingar som träning. Ergonomiutbildning är meriterande och vi ser gärna kompletterande erfarenhet av OMI/OMT, akupunktur, McKenziemetoden och/eller basal kroppskännedom.

Du är intresserad av arbete på en mottagning med en bred kompetens och en egen rehabiliterings-/ träningsanläggning. Arbetet sker ofta i samverkan med bl.a. naprapater, friskvårdspedagoger, psykologer och Specialistläkare.

Viktiga egenskaper: Du uppskattar att arbeta med hög servicenivå, du sätter patienten i centrum och drivs av att skapa kundnytta i våra affärsrelationer. Du gillar att jobba i team och tar stort eget ansvar. Du är entusiastisk, kreativ och empatisk.

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten: kontakta Teamledare Peter Sjöberg, 031-723 28 00.

Ansökan med meritförteckning skickas senast 2021-05-28 till peter.sjoberg@team-hf.se

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet och vad vi kan göra för er. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

För bokningar, avbokningar och direkta beställningar ber vi dig istället ringa oss på
031-723 28 00.

Namn *

E-post *

Företag

Telefonnummer *

Meddelande

Skicka

Kund-/fakturaportal


Kundbeställning

MENY