Vänster
Höger

Träning för dig i Göteborg & Mölndal

Det många av våra kunder särskilt uppskattar med TEAM hälso & friskvård är att vi har en egen fräsch och välplanerad träningsanläggning. Vi brukar få höra att vår träningslokal upplevs som professionell med en ”hemma-hos-känsla”. De som tränar hos oss tycker att vår träningslokal är en av de bästa. Det gör oss stolta.

Målet med vår träningslokal är att du som tränar här ska utvecklas. För att utvecklas utmanar vi dig, som tränar hos oss, att svara på två viktiga frågor: ”Vad är dina mål med din träning?” ”Varför är det viktigt för dig att uppnå dina mål? ”. Svaren ger oss möjlighet att skapa ett skräddarsytt träningsprogram för dig så att du kan nå dina mål. Vi jobbar på ett personligt sätt för att matcha just dina behov och önskemål.

Det är viktigt för oss att erbjuda dig den bästa träningsrådgivning du kan tänka dig. Därför håller vi koll på den senaste forskningen och hämtar information från de bästa träningscoacherna i världen, allt för att du ska veta att den träning du utför hos oss ger resultat.

Vi är träningsanläggningen som utvecklar dig som är elitidrottare likväl dig som aldrig har tränat i en träningslokal tidigare. Vi är träningsanläggningen som passar dig som vill få upp flås lika bra som dig som vill träna upp styrka. Vi är träningsanläggningen för dig som söker professionell hjälp med att nå resultat med din träning!

I vår träningslokal finner du allt från konditionsmaskiner till fria och funktionella redskap i form av hantlar, TRX-band, Sandbags, Kettlebells och skivstänger. Vi har även träningsmaskiner som du kan träna igenom kroppen med.

Namnet TEAM är inte en slump. Med vårt rehabTEAM i form av våra naprapater, vår sjukgymnast och kunniga träningspersonal är vi också stället för dig som behöver rehabilitera en skada och förebygga framtida problem.

Kom gärna och provaträna i vår träningsanläggning, en av stans trevligaste. Här kan du provträna gratis 3 gånger under en vecka. Kort och gott är vi säkra på att du som letar träning i Göteborg och Mölndal kommer att hitta vad du söker här på TEAM hälso & friskvård. Hos oss är alla är välkomna.

Öppettider träningslokal: alla dagar 06:00 – 22:00

Utvalda träningsklipp

Mänskliga sågen

Triset med skivstång

Sidplanka

Hamstringstyrka

Sidledsstabilitet

Dynamisk rörlighet


Fler träningsvideor hittar du på vår YouTube-kanal eller Facebook-sida.

 

Börja träna med oss

Det är enkelt att komma igång och träna hos oss. Här får du information om våra priser och hur du kan komma igång med din träning.

Läs mer »


Gym/Styrketräning

Vår träningslokal har ett fullt utbud av träningsmaskiner och fria vikter. Det du behöver träna, det kan du träna hos oss!

Läs mer »


Fysiologiska tester

Nu utför vi avancerade tester på löpband och cykel. Gör som eliten!

Läs mer »


Personlig träning

Har din träning stannat av? Prova då personlig träning! Din personliga instruktör tipsar om nya övningar och leder dig igenom dessa.

Läs mer »


Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet och vad vi kan göra för er. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

För bokningar, avbokningar och direkta beställningar ber vi dig istället ringa oss på
031-723 28 00.

Namn *

E-post *

Företag

Telefonnummer *

Meddelande

Skicka

Kund-/fakturaportal


Kundbeställning

MENY