Vänster
Höger

Företagsträning

Vi vet att en av de viktigaste friskfaktorerna när det gäller att behålla eller förbättra din hälsa är fysisk aktivitet, samtidigt som trivsel och gemenskap är viktiga friksfaktorer på arbetsplatsen.

Vi på TEAM hälso & friskvård kan hjälpa dig att samla dig och dina kollegor kring ett roligt träningspass. Det kan vara i anslutning till att jobbet börjar/slutar, ett lunchpass eller kanske i anslutning till en konferens eller kick off. Då vi har vår konferenslokal i anslutning till träningslokalen är möjligheterna många!

Gemensamma träningar
Det kan vara svårt att motivera sig själv att komma igång med träning. Med hjälp av gemensamma träningar kan medarbetarna motivera varandra till att förbättra sina motionsvanor och kanske våga prova på nya aktiviteter. Ni kan boka instruktör i vår träningslokal eller så kan en av våra  instruktörer komma ut till er – enklare än så blir det inte!

Att ha roligt tillsammans och samtidigt lära sig något!
En populär friskvårdsaktivitet är att kombinera en föreläsning med ett gemensamt träningspass. Vi kan erbjuda ett stort utbud av föreläsningar: kost, motion, stress, sömn, balans i livet, ergonomi, krishantering, alkohol/droger, arbetsmiljö mm.  Föreläsningen hålls i vår konferenslokal därefter går vi gemensamt ner till träningslokalen och tränar tillsammans. Avsluta gärna med en god och hälsosam måltid!

Kontakta oss för mer information

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet och vad vi kan göra för er. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

För bokningar, avbokningar och direkta beställningar ber vi dig istället ringa oss på
031-723 28 00.

Namn *

E-post *

Företag

Telefonnummer *

Meddelande

Skicka

Kund-/fakturaportal


Kundbeställning

MENY