Vänster
Höger

Gym/Styrketräning

Träningslokal

Träningslokal

Vi har en träningslokal med fullt utbud av träningsmaskiner och fria vikter. Det du behöver träna, det kan du träna hos oss! Här kan du köra konditionsträning på löpband, cyklar, X-trainers eller roddmaskiner. Här kan du också träna med både fria vikter och i maskiner. Vi har flera funktionella redskap så som Kettlebells, Hantlar, Skivstänger, TRX-band och Sandbags.

Vårt mål är att alla tränande ska utvecklas och känna sig personligt bemötta i vår lokal. Vi erbjuder dig möjligheten att utnyttja den kompetens som våra instruktörer besitter. Våra instruktörer har kunskap inom flera olika områden som alla kan knytas till träningslokalen på ett eller annat sätt. Behöver du hjälp är specialkompetensen aldrig långt bort.

Alla som tecknar ett träningskort (gäller ej klippkort) hos oss får möjligheten att kostnadsfritt boka upp en tid med instruktör som går igenom ett personligt skräddarsytt träningsprogram med dig i gymmet.

 

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet och vad vi kan göra för er. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

För bokningar, avbokningar och direkta beställningar ber vi dig istället ringa oss på
031-723 28 00.

Namn *

E-post *

Företag

Telefonnummer *

Meddelande

Skicka

Kund-/fakturaportal


Kundbeställning

MENY