Vänster
Höger

Möt vår PT – Jakob

Jakob Persson

Utbildningar:

  • Kandidatexamen inom Biomedicin med inriktning fysisk träning 180 hp, Halmstad Högskola.
  • Lic. Personlig Tränare, Eleiko sport center.
  • Lic. Fystränare, Eleiko sport center.
  • Cert. Functional Movement Professional – FMS Level 1
  • Dip. Massör, Friskvårdsgruppen.
  • Dip. Triggerpunktsbehandlare, Friskvårdsgruppen
  • 60 poäng idrottspsykologi via Halmstad Högskola och Lunds universitet

Jakob Persson

Vem är jag?

Jag är född och uppvuxen i Ystad nere i Skåne där jag bodde fram till 20-årsåldern då utbildning tog mig till Halmstad för en treårig PT- och fystränarutbildning. Sedan 2009 bor jag här i Mölndal.

Jag har arbetat på TEAM sedan sommaren 2010. Utöver att hjälpa folk med deras mål i träningen arbetar jag också som massör på vår mottagning.

Jag har ett stort allmänt idrotts- och träningsintresse som framför allt bestått av fotboll och som högst spelade jag fotboll på div 1-nivå här i Sverige.

Träning och jag som personlig tränare:

För mig är träning det bästa som finns och att få hjälpa andra med deras träning och se dem nå sina mål är en fantastisk känsla. Att få jobba med träning ger mig också möjlighet att få möta mängder av härliga människor och det är inspirerande att ha fått jobba med allt från OS-satsande seglare i GKSS till en kontorsarbetare som vill må bättre.

Som PT har jag en gedigen utbildning inom träning och har byggt en bra praktisk erfarenhet genom att ha jobbat med mängder av olika människor i deras träning. Det har gett mig möjlighet att skapa en bred träningskompetens med många olika mål som har uppnåtts. Jag älskar att hela tiden vidareutveckla mig och lära mig nya träningsrelaterade saker för att kunna erbjuda dig toppkvalitativ träning. Ledorden för mig är professionalism, effektivitet, resultat och cutting edge kunskap

På TEAM hälso & friskvård sitter vi inne på ett komplett testbatteri i form av avancerade konditionstester så som mjölksyretester och maximala syreupptagningstester, screeningbatteri för stabilitet, rörlighet och kroppskontroll samt fystester i form av styrke-, spänst- och snabbhetstester. Det ger mig möjlighet att analysera din kropps förmåga och därifrån skapa goda och snabba resultat när du jobbar med mig.

För mig är det viktigt att du får just den träning som är lämplig baserat på dina behov och mål. Därför genomför jag en grundlig screening av varje kund som jag jobbar med – allt för att göra träningen så specifik och effektiv som möjligt just för dig! Träningen bedriver jag i största möjliga omfattning med hjälp av din kropp och fria redskap i form av TRX, Kettlebells, Sandsäckar, Hantlar, Skivstänger med mera som motstånd. Detta är något alla kan träna med, gammal som ung, otränad som tränad men givetvis nivåbaseras alla övningar efter dina förutsättningar och mål för att skapa en härlig utmaning.

Vid specifika mål gör vi också andra mätningar eller screeningar som kan vara nödvändiga för att säkerställa att planen vi lägger tillsammans ska bli så effektiv som möjligt.

Målet när vi tränar tillsammans är inte bara att nå de mål du har. Det är också en viktig resa vi gör tillsammans där du kanske upplever en helt ny sida av dig själv. Vidare vill vi skapa en atmosfär där du känner att träning och motion är något som inspirerar dig, gör dig starkare både fysiskt och mentalt samt gör att du tar dig längre än du någonsin trodde möjligt. Dessutom är det ytterligare en sak som är viktig när vi tränar och det är att vi har riktigt kul på resan mot dina mål och drömmar.

Varför personlig träning?

Du väljer mig som din PT för att du söker efter kvalitet och utveckling i din träning. Målet är att du ska gå ifrån varje träningspass och känna att du hade roligt, utvecklades, blev starkare och tog ytterligare ett steg mot dina mål.

Med min gedigna utbildning kan vi framför allt erbjuda ledande kunskap inom:
– Sportspecifik styrketräning för att prestera bättre i din idrott
– Nå mer avancerade mål i träningen
– Fettförbränningsträning
– Träning för kvinnor
– Post-rehab träning efter du tränat klart med din sjukgymnast/naprapat och vill slippa bli skadad igen
– Specifik träning för delar av kroppen som du vill jobba extra med

PT är givetvis även för dig som är ny inom träning. Vi hjälper dig gärna med att:
– Kom igång med din träning och nå de mål du har
– Orka mer i vardagen och i jobbet
– Ta din träning till en helt ny nivå
– Få mer motivation och inspiration i träningen
– Skapa en tränad kropp du känner mer självförtroende i.

 

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet och vad vi kan göra för er. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

För bokningar, avbokningar och direkta beställningar ber vi dig istället ringa oss på
031-723 28 00.

Namn *

E-post *

Företag

Telefonnummer *

Meddelande

Skicka

Kund-/fakturaportal


Kundbeställning

MENY