Vänster
Höger

Personlig träning på TEAM

Personlig träning

Personlig träning hos oss på TEAM hälso & friskvård i Mölndal är ett utmärkt alternativ för den som föredrar en 1:1 tränarrelation när de tränar och som verkligen vet att man vill ha resultat. Vår Personliga tränare är välutbildad och kommer hjälpa dig att nå de mål du har.

Våra ledord när det kommer till personlig träning på TEAM är professionalism, effektivitet, resultat och cutting edge kunskap! Vi ligger i framkant när det gäller kunskap kring träning och hur vi omsätter det i bäst resultat för dig!

Med hundratals timmars erfarenhet har vi har hjälpt allt från OS-satsande idrottare till de som vill komma igång. Så oavsett om du vill du komma i form, har ett speciellt träningsmål du vill uppnå, vill prestera bättre i löpspåret eller vill bli starkare i en speciell övning så har vi det som behövs för dig!

Personlig är nyckelordet.

För oss är det viktigt att träningen ska vara personlig. Det innebär att innan vi börjar träningen har vi en inledande konsultation där vi diskuterar dina mål, din träningshistorik och din livssituation för att kunna anpassa träningen så mycket som möjligt därefter.

Utöver det arbetar vi också med FMS och 9+-screening för att grundligt undersöka din kropps rörelsefunktion, allt för att göra träningen så säker, personlig och effektiv som möjligt. Det ger oss också möjligheten att på ett enkelt sätt se dina framsteg inom träningen.

Den personliga träningen bygger på de sätt som effektivast tar dig mot dina mål. Hos oss gäller inte samma träning för alla utan vi sätter stor ära i att ta del av forskning och praktisk erfarenhet för att göra det så bra och individanpassat som möjligt för just dig. Det gör också att vi snabbare kan ge dig resultat!

Duo-PT

Vi erbjuder också duo-PT för dig som vill träna tillsammans med en vän/familjemedlem där ni delar på vår PT. Detta rekommenderar vi verkligen för dig som ser en social del i träningen men som ändå vill bli pushad till riktigt bra resultat. Flera av våra duo-pt kunder upplever att detta är ett perfekt sätt att vidga sina sätt att umgås på samtidigt som de får riktigt bra träningsresultat tillsammans.

Vår rekommendation när ni väljer duo-PT är att ni har liknande mål med er träning. Det gör det enklare att bygga ett bra program för er och ni kan därmed få ut mer av träningen.

Varför personlig träning?

Du väljer PT på TEAM hälso & friskvård i Mölndal för att du söker efter kvalitet och utveckling i din träning. Vårt mål är att du ska gå ifrån varje träningspass och känna att du hade roligt, utvecklades, blev starkare och tog ytterligare ett steg mot dina mål.

Vi är framför allt experter inom:

 • Sportspecifik styrketräning för att prestera bättre i din idrott
 • Nå mer avancerade mål i träningen
 • Bygga en kropp du känner självförtroende i
 • Pusha dig ännu längre
 • Fettförbränningsträning
 • Träning för kvinnor
 • Post-rehab träning efter du tränat klart med din sjukgymnast/naprapat och vill slippa bli skadad igen
 • Specifik träning för delar av kroppen som du vill jobba extra med

PT är givetvis även för dig som är ny inom träning. Vi hjälper dig gärna med att:

 • Kom igång med din träning och nå de mål du har
 • Orka mer i vardagen och i jobbet
 • Ta din träning till en helt ny nivå
 • Få mer motivation och inspiration i träningen
 • Skapa en tränad kropp du känner mer självförtroende i

Boka online
Besök oss på facebook

Hos oss på TEAM är det inget krav att vara träningskund för att ta del av personlig träning det är en tjänst vi erbjuder alla.

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet och vad vi kan göra för er. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

För bokningar, avbokningar och direkta beställningar ber vi dig istället ringa oss på
031-723 28 00.

Namn *

E-post *

Företag

Telefonnummer *

Meddelande

Skicka

Kund-/fakturaportal


Kundbeställning

MENY