Vänster
Höger

Small Group träning

Skor
Vad är Small Group träning?
Small Group är det bästa av 2 världar för dig som gillar träning! Du får en härlig mix av ett personligt träningsprogram som är baserat på dina mål och behov samtidigt som du får en härlig gruppkänsla genom att du tränar i en grupp med 3-5 personer. Med endast 3-5 personer/grupp kan vi också säkerställa att du får mycket coachning, pushning och hjälp under passet ? vårt mål är att ta dig närmre dina mål på effektivt sätt.

Hur är upplägget på Small group träning?
Du har din bestämda träningstid varje vecka och din grupp tränar tillsammans med er instruktör vid varje pass. I passet får du uppvärmning, styrketräning och konditions- eller pulshöjande träning. Det som är unikt är att du gör övningar som är anpassade för dig och de mål du har medan dina gruppkompisar gör övningar som är anpassade för dem. På så sätt kan ni träna tillsammans men ändå få den personliga touchen i din träning.

Hur kan jag få helt individanpassade övningar?
Vi börjar med en individuell konsultation där vi pratar om dina mål, vad du har för erfarenhet av träning och om du har några skador. Tillsammans med detta kan du sedan välja om du vill göra en och rörelsescreening, så kallad FMS, eller om du vill göra ett konditionstest. Genom resultatet på det test du gör under detta inledande tillfälle får vi sedan möjlighet att bygga ett träningsprogram som är riktat just mot dig och som hela tiden utvecklar dig. Det gör alltså att du kan träna med andra personer oavsett om de har samma mål som dig eller inte.

Hur se grupperna ut?
Från TEAMs sida kommer vi erbjuda grupper som du kan anmäla dig till och delta i där fokus ligger mot gymträning. Vi kommer också erbjuda en löpargrupp där du kör ett gympass och ett löppass varje vecka. Det kommer vara minst 3 och max 5 personer i varje grupp.

Det finns även möjlighet för dig att sätta ihop din egen Small Group. Ni måste då vara minst 3 stycken och max 5 stycken i denna grupp. Detta är perfekt ifall du vill träna med din familj, om ni är ett kompisgäng eller några från samma arbetsplats som vill träna tillsammans. Detta koncept är perfekt för en grupp som har ett specifikt mål eller som bara vill kunna träna tillsammans och som vill ha riktigt kul under tiden!

 

Vill du veta mer?

Vi svarar gärna på dina frågor om vår verksamhet och vad vi kan göra för er. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss och berättar mer.

För bokningar, avbokningar och direkta beställningar ber vi dig istället ringa oss på
031-723 28 00.

Namn *

E-post *

Företag

Telefonnummer *

Meddelande

Skicka

Kund-/fakturaportal


Kundbeställning

MENY